After Care

I de efterfølgende dage af din nye piercing er det vigtigt at du tager følgende forholdsregler vedrørende helingsprocessen af din nye piercing.

Vi vil følgende give dig nogle gode råd om hvordan du kan være med til at få din piercing til at heale bedst muligt.

Ansigt- og kropspiercing:

Fra i morgen og 4 uger frem skal du rense piercingen 2 gange dagligt. Brug klorhexidin 0,05 % på en ren vatpind. Når du går i bad brug eventuelt uparfumeret sæbe og vask stedet grundigt med vand bagefter. Under rensningen fjerner du forsigtigt og omhyggeligt den indtørrede sårvæske. Sårvæske har en hvid og gullig farve og kan derfor forveksles med betændelse. Efter de 4 ugers daglige rensning med klorhexidin, skal du holde helt op. I tilfælde af der stadig kommer sårvæske fjerner du det med vand og en vatpind. Du må aldrig blive ved med at rense med klorhexidin.

Tungepiercing

Ved tungepiercing brug klorhexodin 0,2% mundskyld 4 gange dagligt i 2 til 3 uger. Skyl munden grundigt med klorhexidinen i et minuts tid, hvorefter du spytter væsken ud. Ungå oralsex, cigaretter og stærk spiritus  i den første måneds tid da dette kan forlænge helingensprocessen af din nye piercing.

 

Intim piercing:

Ved intime piercinger brug uparfumeret sæbe. Vask eventuelt dine hænder med alm sæbe hvorefter du kommer lidt intimsæbe på dine fingre óg vasker godt og grundigt på stedet på og omkring piercingen 2 gange dagligt i en månedes tid.

Husk altid have rene fingre når du røre din nye piercing.

Føler du stadig at du må rense din piercing efter 4 uger, så kom heller forbi så vi kan se på den, da for meget rensning ofte er med til at irritere piercingen og forhindre helingsprocessen

Betændelse:

I tilfælde af at du har fået betændelse i din piercing, vil vi anbefalde at du renser den med saltvand, brug ALDRIG klorhexidin. Klorhexidin er kun med til at forhindre betændelse men fjerner det ikke, tværtimod. Kog i stedet  et glas vand op og kom 2 tsk salt i. Lad saltet opløses i det kogende vand, hvorefter du lader vandet køle af til det har en temperatur du kan holde ud at have mod huden. Hold glasset med saltvand mod din piercing i 5-10 minutter og husk altid at skylle grundigt efter med rent vand efter du har foretaget denne behandling.

I nogle tilfælde kan man være uheldig at ens piercing bevæger sig ud af huden.  Dette skyldes at vores hud er meget uforudsigelig og reagerer individuelt på smykket. Opdager du at din piercing er på vej ud, så kontakt os så hurtigt muligt for vejleding.

Selvom du efter fire uger stopper med at rense din piercing er det ikke ensbetydende med at den er helet, en overflade heling på en piercing tager omkring 3 måneder, men for en gennemhealing af din piercing kan det tage op  til 6 måneder.

Er du i tvilv og usikker på noget er du meget velkommen, husk eventuelt din brochure.

Venlig hilsen

Wild Cat Body Piercing.