Ekspertise og Kvalitet

Om os

Wild Cat Piercing & Tattoo er en veletableret og anerkendt piercing- og tatoveringsforretning. Vi har eksisteret siden 1994, og været med til at sætte standarden for piercing i Danmark.  

Vi er passionerede og stolte af vores håndværk, og ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse. 

Kom endelig forbi og oplev vores butik eller kontakt os for at høre mere. 

rådgivning i piercing og tatoo- wild cat

din go-to destination

Wild Cat Piercing & Tattoo er din go-to destination for piercinger og tatoveringer af høj kvalitet. Din oplevelse er det vigtigste for os.

Besøg vores butik i København for en professionel og personlig oplevelse. Vi tilbyder alt indenfor piercing og tattoo. Vores dedikerede personale er altid klar til at rådgive og inspirere dig.

Vælg Wild Cat Piercing & Tattoo hvis du heller ikke går på kompromis med kvalitet!

 

Høj kvalitet og service

 Hos Wild Cat Piercing & Tattoo prioriterer vi altid høj kvalitet og service. Vi bruger kun de bedste produkter og følger strenge hygiejneprocedurer, for at sikre en tryg og behagelig oplevelse for vores kunder.

Erfarne tatovører

Vores team af erfarne tatovører er eksperter inden for deres felt, og har mange års erfaring. Vi ved hvor stor en beslutning en tatovering er, og står derfor altid klar til at hjælpe dig med at opnå din drømmetatovering.

Personlig service

Vores kunder betyder alt for os, og vi går ualmindeligt meget op i vores service. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med, at få det bedste resultat samt den bedste oplevelse. Vi glæder os til at møde dig i butikken!