Piercing

Få en Piercing uden tidsbestilling

Vi tilbyder walk-in piercing, så du kan få din piercing lavet, når det passer dig. Vores piercere har over 20 års erfaring, derfor kan vi altid hjælpe dig med at få den perfekte piercing, uanset om det er din første eller ej. Vi sørger for at bruge de mest moderne teknikker og metoder, og vi bruger kun de bedste materialer for at sikre dig.

Tag et kig i vores galleri for at få inspiration til din næste piercing, eller kom forbi vores butik til en snak.

lightroom-18

WALK-IN – KOM NÅR SOM HELST

Velkommen til Wild Cat Piercing & Tattoo. Vi er stolte af at tilbyde piercinger af højeste kvalitet. Vores piercere har over 20 års erfaring, og sikre dig en tryg og behagelig oplevelse igennem hele forløbet.

Renlighed er en vigtig faktor, når det kommer til piercing. Derfor går vi aldrig på kompromis med hygiejnen. Alle vores instrumenter er steriliserede og pakket ind inden brug, og vores arbejdsområder er rengjort og desinficeret efter hver kunde.

Vores erfaring og ekspertise gør os til det foretrukne valg for kunder, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet. Vi tilbyder alle former for piercinger, og står altid klar i butikken, til en sludder om din næste piercing.

Så er du på udkig efter en klinik, der værner om sine kunder, og som ikke går på kompromis på enten oplevelse eller kvalitet, er Wild Cat Piercing & Tattoo stedet for dig.

Vi glæder os til at tage godt imod dig!

NOK DANMARKS STØRSTE UDVALG

Hos Wild Cat Piercing & Tattoo tilbyder vi nok Danmarks største udvalg af smykker. Vi har alt lige fra klassiske ørestikker til kæmpe plugs. Derfor er vi sikre på, at der altid vil være noget for dig.

Vi har smykker til alle slags piercinger; herunder øre, navle, tunge, ansigt, bryst, øjenbryn, læber og meget mere. Vores udvalg inkluderer forskellige størrelser og typer af ringe, stave, labrets, og andre populære smykker.

Vores sortiment inkluderer et enormt udvalg af materialer som: pvd guld, pvd sort, ægte guld, titanium, kirurgisk stål, bioplast, ægte sølv og organiske materialer som horn, træ og sten.

Hos Wild Cat Piercing & Tattoo laver vi tandsmykker i forskellige designs. Ring for at høre mere.

Vi står altid klar i butikken til at hjælpe dig med, at vælge det helt rigtige smykke, uanset hvilken piercing det drejer sig om.

Kom ind og se vores fantastiske udvalg!

Guide om rengøring

Hos Wild Cat Piercing & Tattoo laver vi kun piercinger med steriliserede nåle og højkvalitets-smykker. Endvidere bliver vores arbejdsområder altid rengjort og desinficeret efter hver kunde. Kort sagt, hygiejne er enormt vigtigt for os.

Når du har fået lavet en piercing, er det enormt vigtigt at du følger vores anvisninger vedrørende rengøring. Hygiejne er en afgørende faktor for, at din nye piercing heler godt. Derfor får man også en brochure når man får lavet en piercing hos os, så man altid kan læse op på hvordan man rengører sin nye piercing.

Kort fortalt skal man rense sin nye piercing 2 gange dagligt i 4 uger med klorhexidin eller saltvand. Unde rensningen fjerner du forsigtigt al indtørret sårvæske og skorper, der sidder på og omkring din nye piercing. Husk altid at have rene hænder, når du rører ved din nye piercing.

Det er også vigtigt at undgå at bade i pool, hot tubs eller havet omkring byen, da det kan øge risikoen for infektioner. Derudover er det vigtigt at undgå at bruge cremer, parfumer eller andre kosmetiske produkter på din nye piercing, da det kan forårsage irritationer.

I tilfælde af tegn på infektion, såsom unormal hævelse, ømhed, rødme, varme, udflåd, anbefaler vi at du kommer forbi os til en gennemgang og vejledning.

Er det dog blevet ekstremt, bør du opsøge egen læge.

Our Portfolio